45 jaar PERSkring

Beste huidige- en oud-leden van PERSkring, leden van de vakgroep SCOM en de (ex-) studenten communicatiewetenschappen en Social Sciences

De Pers is hier en neemt het woord.
Geen ruis dat ons signaal verstoort.
Al 45 jaar dicteert de veer wat schrijven.

PERSkring VUB heeft het genoegen U uit te nodigen op haar lustrum galabal ter ere van haar 45-jarig bestaan. Wij hopen U talrijk te mogen ontvangen op het diner en/of avondfeest op zaterdag 25 april 2020 in de feestzaal La Fabbrica te 1000 Brussel.

Het lustrumcomité is reeds druk in de weer om van deze avond een memorabel en bruisend feest te maken. Laat ons samen het glas heffen op de vele fijne herinneringen aan het studentenleven en de vriendschappen die er gesmeed zijn.

Om dit laatste in de verf te zetten, zijn wij nog op zoek naar foto’s en video’s uit de oude doos en anekdotes die de studenten van nu zeker te horen moeten krijgen.
Aarzel ook zeker niet om al uw oude klasgenoten te overtuigen om mee het feest van de (oud)communicatiewetenschappers te komen vieren. Het belooft een fantastische avond te worden.

Wij kijken er alvast naar uit om U en uw plus one op zaterdag 25 april op deze onvergetelijke viering te mogen verwelkomen.

PERSkring VUB

25 april 2020

La Fabbrica
Havenlaan 86C, 1000 Brussel

[edgt_button size=”large” text=”Ik ben erbij!” target=”_blank” icon_pack=”” font_weight=”” link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJgPZ3uEmfuXWxbC-VNeWnfURfCygC3VUOoDcp8Kl6AcXcfw/viewform”]